Skip to main content

Renovering av bad

Går du med en drøm om å pusse opp badet, eller har behov for en totalrenovering? Vi i Bekkestua Rørleggerbedrift har bad som vår spydspiss og hjelper deg gjerne slik at resultatet blir slik du har drømt om.

Vi leverer full pakke

Vi er totalentreprenør på bad, noe som vil si at vi involverer snekker, elektriker, flislegger og maler etter behov, og leverer én totalpris på oppussingen av ditt bad. Dermed slipper du å tenke på koordinering og ha flere kontaktpersoner. Du kan slappe av og vite at alt blir gjennomført etter en plan og i riktig rekkefølge. Du forholder deg bare til oss som kontaktpunkt.

Når sluttresultatet teller

Når vi renoverer baderom, bruker vi rørsystemer av høy kvalitet. Du kan stole på at vi ikke tar noen snarveier eller bruker dårlige materialer for å spare penger, noe som senere kan ramme deg negativt. Vi er kvalitetsbevisste, løsningsorienterte og nøye. Alle i Bekkestua Rørleggerbedrift har lang erfaring med bad, og er oppdaterte på alle krav og lover. Det sitter i ryggmargen.

Start prosessen, få et uforpliktende tilbud:

Slik er prosessen under renovering av bad

1

Befaring

Vi kommer på befaring med andre nøkkelpersoner som elektriker og snekker, og stiller de spørsmålene vi trenger for å kunne gi et pristilbud. Vi hører hva du ønsker, og kan også her raskt komme med anbefalinger og råd.

2

Presentere skisse og pris

Når alle gruppene har laget et pristilbud, presenteres det for deg. På dette punktet kan du fortsatt komme med nye ønsker eller justeringer, så tar vi høyde for det.

3

Plugger ut rør og river badet

Etter at pristilbud er godkjent, starter rivingen av badet. Røropplegget plugges ut, gammelt utstyr kastes, og vegger, gulv og tak rives ned til bindingsverket.

4

Spikre plan etter at badet er revet

Når badet er revet, vil vi kunne se eventuelle utfordringer, som bjelker og støtter i gulv vi må ta hensyn til etc. Deretter kan planen spikres, en målsatt skisse lages og vi setter i gang.

5

Legge skjulte rør til vann og avløp, samt det elektriske

Først blir det skjulte røropplegget lagt til alle punktene på badet, som for eksempel dusj, servant og toalett. Deretter er det elektrikerens tur til å legge opp sine strømpunkter og punkter for belysning. 

6

Bygge opp vegger og gulv

Tømreren og mureren som tar de neste trinnene. Gulvspon legges på gulvet, og vegger plateslåes med treverk og membranplater. Deretter legges det støp, varmekabel og gulvmembran på gulvet. Til slutt i denne prosessen gipses eventuelt taket, før det sparkles og males i neste punkt på lista.

7

Overflate-finish av snekker, maler og flislegger

Jobben med de synlige overflatene blir utført. Flisleggeren legger flis på gulvet og legger overflaten på veggene, som ofte er flis, men også kan være for eksempel microsement og sparkel. Når flislim og alle fuger har tørket, males de overflatene som er beregnet for det, før badet til slutt får silikonfuger i hjørner og mellom tak, vegg og gulv.

8

Utstyrsmontering og montering av brytere, kontakter og belysningsarmatur.

Siste steg er for rørleggeren å montere opp alt av baderomsutstyr som for eksempel toalettskål, servantinnredning  blandebatterier og dusjvegger. Elektrikeren setter opp stikkontakter og belysning, og siste finish blir utført. Så har du et flunkende nytt bad!

Hvordan påvirke pris på bad?

Det er mange faktorer som spiller inn på prisen på baderom. Blant annet kan valg av fliser og innredning gi store utslag på prisen. Utvalget er veldig stort og prismessig varierer det tilsvarende, så ta en prat med oss, så kan vi i samråd med deg finne noe som passer etter ønske og lommeboka. Vi fører et stort utvalg av baderomsinnredning, toalett, servanter etc og kan hjelpe deg å ta valg som vil vare i mange år, og som ikke bare er siste trend.

Kreative løsninger

Vi lager alle typer bad: små og store, standard og premium. Ønsker du kreative eller premium løsninger som dobbeldusj, innbyggingsdusj, berøringsfrie lysbrytere eller lignende så kan vi ordne det. Vi tar slike utfordringer på strak arm og gleder oss over stilige løsninger. Samtidig er vi også helt rå på helt standard løsninger som er det de fleste trenger og ønsker.

Ta kontakt i dag og start planleggingen av ditt nye bad

Hvor mange m2 er ditt bad? *
Gjerne last opp bilde av badet
Drag & Drop Files Here Browse Files