Skip to main content

Rehabilitering

Begrepet rehabilitering er ganske bredt. Det kan gjelde alt fra å bytte ut noen gamle rør i kjelleren til å totalrenovere hele leiligheter og hus.

Vi har god erfaring på dette området og har gode samarbeidspartnere som er spesialister på sine felt, som gjør at vi kan levere hele rehabiliteringer gjennom oss. Ingen oppdrag er for små eller for store. 

Totalleverandør

Som totalleverandør kan vi, ved hjelp av våre samarbeidspartnere, ta på oss hele rive- og byggeoppdrag. Vi involverer tømrer, murer, maler og elektriker etter behov. Vi sørger for koordinering og passer på at alt blir gjennomført i riktig rekkefølge og i henhold til plan. 

Bredt utvalg av utstyr

I tillegg står vi gjerne for levering av alt av utstyr. Gjennom våre leverandører tilbyr vi alt av baderomsutstyr, kraner, dusjløsninger, jacuzzi og utstyr til kjøkken. På nettbutikken til VVS Eksperten kan du se vårt fulle utvalg.

Start prosessen, få et uforpliktende tilbud:

Slik starter prosessen ved rehabilitering

Når du henvender deg til oss med et ønske om en rehabilitering, tar vi en prat om hvordan type jobb du ønsker å få utført. Videre avtaler vi en befaring, hvor vi eventuelt tar med oss de håndverkergruppene det er behov for. Deretter setter vi sammen et tilbud på jobben. Når tilbudet er akseptert legger vi en fremdriftsplan og går gjennom planer og tegninger, før arbeidet settes i gang.

Kvalitet fra start til slutt

Når du velger Bekkestua Rørleggerbedrift kan du være sikker på at du får kvalitet i alle i ledd. Dette gjelder også materialer og utstyret vi leverer. Vi er seriøse aktører med lang erfaring i bransjen, og er nøye på at alt vi leverer skal være etter gjeldende forskrifter. 

Etter endt arbeid på rehabilitering av en viss størrelse, som for eksempel bad, vil du motta en FDV-rapport fra oss som dokumenterer hva som er gjort, hvordan det fungerer og hva som stilles av krav for å vedlikeholde produktene. Denne rapporten vil også bli lastet opp i boligmappa.no, sånn at den alltid vil være tilgjengelig på nett.