Din rørlegger i Bærum og Oslo Vest

Ønsker du å pusse opp badet ditt?

Renovering av bad

Renovering av bad

Går du med en drøm om å pusse opp badet, eller har behov for en totalrenovering? Vi i Bekkestua Rørleggerbedrift har bad som vår spydspiss og hjelper deg gjerne slik at resultatet blir slik du har drømt om.

Vi leverer full pakke

Vi er totalentreprenør på bad, noe som vil si at vi involverer snekker, elektriker, flislegger og maler etter behov, og leverer én totalpris på oppussingen av ditt bad. Dermed slipper du å tenke på koordinering og ha flere kontaktpersoner. Du kan slappe av og vite at alt blir gjennomført etter en plan og i riktig rekkefølge. Du forholder deg bare til oss som kontaktpunkt.

Når sluttresultatet teller

Når vi renoverer baderom, bruker vi rørsystemer av høy kvalitet. Du kan stole på at vi ikke tar noen snarveier eller bruker dårlige materialer for å spare penger, noe som senere kan ramme deg negativt. Vi er kvalitetsbevisste, løsningsorienterte og nøye. Alle i Bekkestua Rørleggerbedrift har lang erfaring med bad, og er oppdaterte på alle krav og lover. Det sitter i ryggmargen.

 

Vår prosess for renovering av bad

1.

Befaring

Vi kommer på befaring med andre nøkkelpersoner som elektriker og snekker, og stiller de spørsmålene vi trenger for å kunne gi et pristilbud. Vi hører hva du ønsker, og kan også her raskt komme med anbefalinger og råd.

2.

Presentere skisse & pris

Når alle gruppene har laget et pristilbud, presenteres det for deg. På dette punktet kan du fortsatt komme med nye ønsker eller justeringer, så tar vi høyde for det.

3.

Plugge ut rør og rive badet

Etter at pristilbud er godkjent, starter rivingen av badet. Røropplegget plugges ut, gammelt utstyr kastes, og vegger, gulv og tak rives ned til bindingsverket.

4.

Spikre plan etter at badet er revet

Når badet er revet, vil vi kunne se eventuelle utfordringer, som bjelker og støtter i gulv vi må ta hensyn til etc. Deretter kan planen spikres, en målsatt skisse lages og vi setter i gang.

5.

Legge skjulte rør til vann & avløp, samt det elektriske

Først blir det skjulte røropplegget lagt til alle punktene på badet, som for eksempel dusj, servant og toalett. Deretter er det elektrikerens tur til å legge opp sine strømpunkter og punkter for belysning.

6.

Bygge opp vegger og gulv

Tømreren og mureren tar de neste trinnene. Gulvspon legges på gulvet, og vegger plateslåes med treverk og membranplater. Deretter legges det støp, varmekabel og gulvmembran på gulvet. Til slutt i denne prosessen gipses eventuelt taket, før det sparkles og males i neste punkt på lista.

7.

Overflate-finish av snekker, maler og flislegger

Jobben med de synlige overflatene blir utført. Flisleggeren legger flis på gulvet og legger overflaten på veggene, som ofte er flis, men også kan være for eksempel microsement og sparkel. Når flislim og alle fuger har tørket, males de overflatene som er beregnet for det, før badet til slutt får silikonfuger i hjørner og mellom tak, vegg og gulv.

8.

Montering av utstyr, brytere, kontakter og belysningsarmatur

Siste steg er for rørleggeren å montere opp alt av baderomsutstyr som for eksempel toalettskål, servantinnredning blandebatterier og dusjvegger. Elektrikeren setter opp stikkontakter og belysning, og siste finish blir utført. Så har du et flunkende nytt bad!

Ønsker du en uforpliktende befaring?

Ta kontakt med oss idag for en hyggelig prat!

Vi hører hva du ønsker, og kan også her raskt komme med anbefalinger og råd.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.