Din rørlegger i Bærum og Oslo Vest

Trenger du service på eksisterende rør, beredere e.l?

Servicejobber

Service på rør, avløp, beredere o.l

Vi tar på oss alle typer serviceoppdrag – ingen jobb er for liten eller stor. Kontakt oss ved alt fra bytte av pakning, lekkasjer, tett avløp, rep av blandebatterier, rørjobb på nytt- eller eksisterende kjøkken, bytte av rør og service på beredere, pumper og lignende.

Vi fikser alle servicejobber

Vi har bred erfaring innen utførelse av serviceoppdrag og står klare for å ta imot dine henvendelser. Hos oss er ingen jobb for liten eller stor. I våre godt utstyrte servicebiler har vi de mest nødvendige delene for å utføre enkle serviceoppdrag. Skulle det være behov for annet materiell, er som regel ikke grossistene langt unna, slik at jobben kan utføres så effektivt og kostnadsbesparende som mulig.

Et sluttresultat du blir fornøyd med

Vi i Bekkestua Rørleggerbedrift har lang erfaring med å utføre det meste av serviceoppdrag. Med vår kompetanse, erfaring og utstyr, er vi godt rustet til løse alle type utfordringer. Du kan derfor stole på at et serviceoppdrag av oss blir utført med høy kvalitet og gir deg et sluttresultat du blir godt fornøyd med.

Ønsker du en uforpliktende befaring?

Ta kontakt med oss idag for en hyggelig prat!

Vi hører hva du ønsker, og kan også her raskt komme med anbefalinger og råd.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.