Serviceavtaler

Bekkestua Rørleggerbedrift tilbyr serviceavtaler for borettslag, sameier og næringsbygg. Våre avtaler er fleksible og kan skreddersys. Sammen blir vi enige om en serviceavtale som passer for deg og dine behov.

Hva inneholder en serviceavtale?

En serviceavtale kan være alt fra å være en avtale med en fast rørlegger på planlagte eller akutte forhold, til alt av service og vedlikehold innen rørleggertjenester. Etter installasjoner, som kan ha behov for en årlig service eller kontroll, kan vi inngå avtale etter kundens ønske.

Dette kan blant annet innebære å gå over og lufte/fylle på vann på varmeanlegg før oppstart hver høst, eller gjennomgang av utekraner på våren, for å sjekke at rør og koblinger ikke har sprukket i løpet av vinteren. Ved behov kan vi også komme på kort varsel.

Med en serviceavtale i ditt borettslag kan du være sikker på at vi fikser eventuelle feil og mangler før det utvikler seg og byr på større problemer. Dette gir både beboere og styret en større grad av forutsigbarhet, i tillegg til at det er kostnadsbesparende.

Fast kontaktperson

Hos oss får dere en fast kontaktperson å forholde dere til. Dermed vil dere alltid ha en person som kjenner til jobben som er blitt gjort og vet hva slags behov det er for vedlikehold og service.

Skreddersydd serviceavtale 

Vi tilpasser oss alltid etter kundens behov og leverer det dere ønsker av service og vedlikehold. Ta kontakt med oss, så finner vi sammen en serviceavtale som passer for ditt borettslag eller næringsbygg.

Vil du ha tilbud på serviceavtale?

Kontakt

Tlf. 915 13 555
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Kitty Kiellands vei 13C
1344 Haslum

Følg oss

Godkjenninger