Skip to main content

Varmtvannsberedere

Vi utfører reparasjoner og bytter av varmtvannsberedere, etter gjeldene krav og regler. Det finnes reservedeler til de mest kjente berederne, men bytte av reservedeler bør også veies opp mot forventet levetid og alder på berederen. Vi tar gjerne denne vurderingen på plassen med kunden.

Bytting av varmtvannsbereder med garanti

Bestiller du ny varmtvannsbereder av oss, vet du at du får topp kvalitet og garantier på både jobb og varmtvannsbereder.

Vi har et bredt utvalg av beredere på lager eller hos grossist, enten du skal ha en liten til kjøkkenet, en med god størrelse til et helt hus eller en i kombinasjon med et varmeanlegg.

Spør oss om varmtvannsberedere

Har du en lekkasje eller er du usikker på om du skal bytte ut den gamle varmtvannsberederen? Ta kontakt oss i skjemaet under så kan vi gi deg noen gode råd og vurderinger på det du lurer på.

Alle beredere har nå, av sikkerhetsmessige årsaker, krav til fastkobling av strømtilførselen på nye beredere. Vår partner på elektro kan i samarbeid med oss, koble berederen etter dagens krav, slik at jobben utføres komplett i en installasjon.

Reparasjon eller bytte varmtvannsbereder?