Din rørlegger i Bærum og Oslo Vest

Bekkestua Rørleggerbedrift AS

Om oss

Din rørlegger i Bærum

Bekkestua Rørleggerbedrift As ble startet opp i september 2014, og er i dag en bedrift med tre ansatte med kontorer på Haslum.

Vi tilbyr rørleggertjenester med høy kvalitet til private og bedrifter.

Vårt primære nedslagsfelt er i Bærum, Asker og Oslo, men vi har i utgangspunktet ingen begrensninger på arbeidsområde.

En helhetlig opplevelse

Med vår lokasjon og personlige tilhørighet til området, ønsker vi å være kundens lokale valg på rørleggertjenester. Vi vet at hele opplevelsen, fra man ringer håndverker til jobben er utført, er viktig med tanke på tilfredshet med helhetsinntrykk av oppdraget. Det er her man legger grunnlaget for videre samarbeid, og her ønsker vi å være best i klassen.

Kvalitet i alle ledd

Med vår brede erfaring innen rørfaget er vi nøye på valg av produkter og systemer av høy kvalitet. Dette for at kunden skal få et kvalitetssikkert-, funksjonelt- og holdbart sluttprodukt i henhold til dagens tekniske krav. Det visuelle sluttproduktet henger selvfølgelig også utrolig høyt hos oss. Sammen med våre leverandører kan vi bistå med anbefalinger i valget av design og funksjonalitet på synlige produkter.

Enten du er en privatperson, bedrift eller borettslag kan Bekkestua Rørleggerbedrift være din profesjonelle partner på rørleggertjenester. Vårt samarbeid med pålitelige samarbeidspartnere, gjør at vi også kan levere komplette prosjekter, effektivt med høy kvalitet.

Ta kontakt med oss i dag om du er interessert i å høre hva vi kan hjelpe deg med.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.