Din rørlegger i Bærum og Oslo Vest

Hva kan vi hjelpe deg med?

Tjenester

Våre rørleggertjenester

Bekkestua rørlegger i Bærum

Bad

Vi bygger ditt nye bad. Ønsker du å totalrenovere ditt gamle baderom hjelper vi deg gjerne med hele prosessen, fra planlegging til badet er ferdigstilt og dokumentasjonen levert. Med våre faste samarbeidspartnere kan vi garantere for hele jobben med alle håndverkergruppene.

Bekkestua rørlegger i Bærum

Rehabilitering av røranlegg

Skal du bytte røranlegg, rehabilitere leiligheten, rekkehuset eller eneboligen din har vi god erfaring på dette området. Vi har et team av samarbeidspartnere i arkitekt, tømrer, murer og elektriker, som også kan bidra om ønskelig.

Bekkestua rørlegger i Bærum

Servicejobber

Vi utfører alle typer rørleggerservice – ingen jobb er for liten eller for stor. Kontakt oss ved alt fra bytte av pakning, lekkasjer, tett avløp, rep av blandebatterier, rørjobb på nytt- eller eksisterende kjøkken, bytte av rør og service på beredere, pumper og lignende.

Bekkestua rørlegger i Bærum

Serviceavtaler

Om ønskelig tegner vi gjerne en fast avtale for ditt borettslag eller næringsbygg, for vedlikehold og tilkallingshjelp ved behov.

Bekkestua rørlegger i Bærum

Varmtvannsberedere

Kontakt oss for pris på bytte av din varmtvannsbereder. Vi utfører også reparasjoner og vedlikehold på eksisterende beredere.

Bekkestua rørlegger i Bærum

VVS Eksperten

Sjekk nettbutikken VVSEksperten.no for tilbud på bla. baderomsutstyr, armaturer, dusjløsninger, jacuzzi og kjøkken. Vi kan levere alle produkter fra VVS Eksperten.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.